Ravintola Salt Porvoon vanhassa kaupungissa

Tee pöytävaraus

Tervetuloa Ravintola Saltiin!

Salt tarjoaa maistuvia lounas- ja päivällishetkiä Porvoon vanhan kaupungin sydämessä, aivan Porvoon tuomiokirkon vieressä. Ruoan ohella pääset nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista ainutlaatuisessa historiallisessa miljöössä.

 

Tarjoamme käsityönä tehtyä laadukasta ja ennen kaikkea herkullista ruokaa sesongin parhaista raaka-aineista. Suosimme lähituottajia ja heidän tuotteitaan, kuten Ahvenkosken kalasavustamoa ja Askolan Heikki Linnan yrttejä ja kasveja. Ruokamme on yksinkertaista ja konstailematonta − sellaista, jota itsekin haluamme syödä. Ruokalistoiltamme löytyy aina myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

 

Tule lounaalle, päivälliselle tai lasilliselle! Voit saapua yksin, porukassa tai isommassakin ryhmässä. Kaikki ovat tervetulleita Saltiin.

Varaa pöytä

Ajankohtaista Saltissa

 

 

Saaristolais buffan antimia jälleen saatavilla lounaalla 19.6. - 1.9.

 

 

 

Perjantai iltoina terassilla Live musiikkia 

-ei sisäänpääsymaksua, tule ajoissa ja varmista paikkasi.

 

 

 

5.7.  klo. 19.00 Trio Vidal

Sellon, kitaran ja laulun yhdistelmästä muodostuva Vidál vierailee Saltissa 5.7. perjantaina! Vidál on vuonna 2020 toimintansa aloittanut haminalaislähtöinen trio, jonka ohjelmisto koostuu tunnelmallisista sekä uniikeista sovituksista aikamme pop-, rock- ja r&b-klassikoista. 

 

12.7. klo. 18.00 Råbarkat och finstämt

 

Mats Einarsson:           sång, bouzouki, dragspel

Ann-Catrine Persson:   sång, gitarr, gitarrbas, blockflöjt

Ingmarie Romell:          sång, nyckelharpa, gitarr, gitarrbas

Peter Öberg:                sång, gitarr

 

Kvartetten framför råbarkade och finstämda visor på svenska av

Cornelis Vreeswijk, Evert Taube, Peps Persson, Dan Andersson, Åsa Jinder, Mikael Wiehe, Ruben Nilsson, Sofia Karlsson, Olle Adolphsson, Bengt Sändh, Povel Ramel, Björn Skifs, Bengt Ahlfors, Unto Mononen, Konsta Jylhä, Vladimir Vysotskij, Jaques Brel med flera.

 

9.8. klo. 19.00 Varjomieli

Varjomieli on kahden naisen akustinen duo, joka soi kahden kitaran ja lauluäänen voimin, mutta repertuaaria täydennetään myös muilla soittimilla. Folk-henkisen musiikin keskiössä ovat luontoaiheet, herkkä tulkinta sekä upeasti yhteen soivat lauluharmoniat.

 

30.8. klo. 20.00 Emmy June ja Eesa

 

Sielukkaalla indie popillaan sydämet valloittanut Emmy June käänsi musiikkipiirien katseet alkuvuonna 2023 julkaistulla The Spring -debyyttialbumillaan. Artisti yhtyeineen loistaa orgaanisella soundillaan niin livenä kuin studiossa, ja bändin keikat ovat mieleenpainuvia kokemuksia – lava suorastaan tulvii energiaa, hetkessä eläviä sovituksia, herkkiä hetkiä sekä soittamisen iloa. Emmy June on itseoppinut lauluntekijä, joka alkoi tekemään musiikkia asuessaan Göteborgissa vuonna 2015. Hänen musiikilliset  juuret ovat roots- ja soul-musiikissa sekä amerikkalaisessa singer-songwriter-traditiossa.

 

 

Eesa on jännittävä ja omaleimainen pop-artisti, joka seikkailee omissa rakkaustarinoissaan pohtien rakkautta, sen poissaoloa ja tunteiden tärinää. Keveällä rap-tulkinnalla varustetut kappaleet ovat saaneet inspiraatiota mm. ranskadiscosta, ruotsipopista ja suomiräpistä, ja sanoittajana hän käsittelee rakkaustarinoitaan kaihoisan pohtivasti, mutta silti oivaltavan kepeästi.

 

Julkaisevan artistin uransa vuonna 2022 aloittaneen kouvolalaislähtöisen laulaja-lauluntekijän musiikki on soinut mm. Radio Helsingillä ja Ylen kanavilla. Eesa on myös keikkaillut aktiivisesti ympäri Etelä-Suomea, ja Porvooseen hän saapuu täydessä viihdytysvalmiudessa!